Wehewehe Bakground o ka Helu Helu Kūʻai Leka Uila 2021

Telemarketing List delivers accurate contact databases to enhance lead generation and customer outreach. Connect with the right prospects quickly and efficiently.
Post Reply
Shafia01

Wehewehe Bakground o ka Helu Helu Kūʻai Leka Uila 2021

Post by Shafia01 »

Ma kēia ʻāpana mua, e ʻike mākou i ka pili maʻamau a me ka hoʻolauna ʻana i ka “helu helu kūʻai leka uila 2021.” ʻO kēia kumuʻāpana e wehewehe i ke ʻano o nā helu kūʻai ma o leka uila i ka makahiki 2021, e like me ka nui o ka waiho ʻana o nā leka uila i hala, ka nui o nā helu manaʻo (open rates), nā hōʻiliʻili like ʻole, a me nā hoʻoholo ʻana i hiki ke lawe ʻia mai ana hoʻi. ʻO ka mea nui, manaʻo ʻia ʻo ka makahiki 2021 he makahiki nui loa i loko o ke ʻano ʻenehana a me ka hoʻolaha ʻana ma ka leka uila. I laila, ua ulu nui ke kūʻai ʻana ma o nā leka uila i mea e hiki ai ke hōʻiliʻili i nā kālā a hoʻonui i ka ʻike iā ka poʻe kūʻai. Ma lalo o kēia wehewehe, hiki i ka poʻe heluhelu ke hoʻomaopopo i ke kumu a me ka nui o ka “email marketing” i kēia mau makahiki.

Nā Kūkulu Mea Hana a me nā Metrics i 2021
Ma kēia ʻāpana ʻelua, e ʻike atū ʻoe i nā mea hana a me nā metrics i hoʻohana ʻia e ana i ka maikaʻi o nā leka uila, paha ʻo nā open rates, click-through rates (CTR), unsubscribe rates, a me ka ROI o kaʻike leka uila. I ka makahiki 2021, ʻo ka open rate maʻamau no nā leka uila kūʻai ʻana ma mua o 20 %, ʻo ia paha he ʻoi aku ma mua o ka makahiki i hala. A me kēia, ua ʻike maikaʻi ka poʻe ʻIkepili Telemarketing hana pākeke i nā click-through rates e pili ana i nā ʻanuʻu e ʻike ʻia e like me nā pihi (call-to-action) i paʻi ʻia i loko o ka leka uila. ʻAʻole pono lākou e hoʻokomo wale i nā leka uila, akā pono lākou e nānā pono i nā metrics e hoʻomaikaʻi i ka kūpono a me ka hoʻoholo ʻana i ka polokalamu kūʻai—ʻo ia hoʻi he kumu i hoʻopaʻa ʻia ma 2021.

Nā Hōʻailona Kūleʻa a me nā Pono o laila
I ka pae ʻekolu, e hoʻomau mākou i nā hōʻailona kūleʻa a nā mea hana marketing i ʻike ai ma 2021, a me nā pono i lawe ʻia mai ai. He nui nā ʻoihana, ʻike pāʻoihana, a me nā mea hoʻolaha i kapa ʻia “leveraged personalization,” “automated workflows,” a me ka “segmentation,” he mau mea i kōkua pono i ka hoʻopili holomua ʻana me nā mea kūʻai. Ma 2021, ʻike ʻia ua hoʻonui ʻia ka hoʻokaulana ʻana ma o ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i nā mema, hoʻololi ʻia i nā kumuhana ma kā lākou mau leka uila, a hoʻohana ʻia nā ʻike o ka mea kūʻai e like me ka ʻike mua ʻana i kekahi huahana—ʻo ia hoʻi ka mea i kōkua i ka loaʻa ʻana o ʻehā mai ʻumikūmālima hoʻokūkū ma nā open rates, ʻoiai ua hoʻemi ʻia ka unsubscribe rate. I kēia mau mea, loaʻa ka ʻike a me nā hana kūpono e mālama i ka hui ʻana o nā mea kūʻai a hoʻokō i nā pahuhopu kūʻai ʻana.

Nā Pilikia a me nā Lāhui Hoʻoulana
Ma kēia ʻāpana hope, e kamaʻilio mākou e pili ana i nā pilikia i ʻike ʻia ma ke alakaʻi ʻenehana o nā leka uila kūʻai, a pehea i hoʻoponopono ʻia ai iā lākou ma 2021. ʻO kekahi o nā pilikia nui o ka makahiki ʻo ia ke hoʻopili ʻole ʻana o nā leka uila i nā lakoʻike punahele o nā mea kūʻai, ka maʻalahi o ke kaʻina unsubscribe ʻana, a me ka hoʻoikaika ʻia ʻana e ka spam filters. ʻAʻole hiki ke hōʻole ʻia, ua paʻakikī ke komo ʻana i ka inbox o ke kānaka kūʻai. No ia kumu, ua hoʻomaka nā ʻoihana i ka hoʻohana ʻana i ka double opt-in, ka mea e hōʻoia i ka holoʻokoʻa o ka hāʻawi ʻana i ka leka uila, a hoʻomalu i ka hōʻailona spam ma 2021. Ua komo pū lākou i nā kūlana maikaʻi e hoʻomaopopo i ka mahalo o ka mea kūʻai i loko o nā leka uila.

Image

Ke Alakaʻi ʻana i ka Manaʻo a Kaohi ʻana i ka Helu
Ma ka ʻāpana ʻelima, e noʻonoʻo mākou e pili ana i ke alakaʻi ʻana o ka manaʻo kūʻai ma ka leka uila a me ke kāohi ʻana i nā helu i loaʻa ai—me nā ʻōnaehana analytics a me nā hoʻoponopono kau manawa. I 2021, lilo nā aoao maʻemaʻe (dashboards) i mea koʻikoʻi i mea e ʻike ai nā mea hana marketing i ke kūlana o kā lākou campaigns—me nā chart open rates, CTRs, unsubscribes, a ROI. ʻO ka loaʻa ʻana o ka ʻike maoli (real-time analytics) kōkua nui i ka kūkulu ʻana i nā koho koho kūpono a hoʻonaʻauao i nā hoʻololi like ʻole i nā leka uila i loaʻa ʻole ka pono. Ma kēia ʻano, ua hiki i ka poʻe hoʻolaha i nā leka uila ke ʻike koke i nā kūlana haʻahaʻa ʻole a hana koke i kekahi mau mea maʻalahi e hoʻonui i ka hoʻopaʻa pilina me nā mea kūʻai ma 2021.

Ka Hōʻike Pāpālua a Ka Waiwai no Ka Hopena
I ka ʻāpana hope loa, e wehewehe mākou i ka waiwai o nā helu helu kūʻai leka uila 2021 no nā ʻoihana, nā mea hana pāpili (marketers), a me nā mea kūʻai iho. Ma ka hoʻihoʻi ʻana i ka ʻike i loaʻa i ke ʻōnaehana analytics, e ʻike mākou kēlā lākou i paʻa ʻia ka ROI ma kekahi mau lālā—e like me ka hōʻiliʻili ʻana i nā kālā ma ka pili ʻana me nā mea kūʻai hou a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā kauoha mau. Ua hāʻawi ka makahiki 2021 i ke kūlana koʻikoʻi no ka email marketing—he ala ikaika ia no ke kūkulu pilina me nā mea kūʻai i hala, a hoʻopaʻa hoʻi i nā ʻike kupaianaha e hiki ke alakaʻi ma ka wā e hiki mai ana no ka loli ʻana i nā hoʻolaha pākeke.
Post Reply