Cum să vinzi folosind tehnologia SPIN?

Discuss gambling dataset optimization for improved operational efficiency.
Post Reply
sohanuzzaman54

Cum să vinzi folosind tehnologia SPIN?

Post by sohanuzzaman54 »

În practică, folosind SPIN, este foarte dificil să separați un tip de întrebări de altele și să înțelegeți care dintre ele trebuie adresată acum. Pentru a stăpâni tehnica de vânzare SPIN aveți nevoie de:

cunoașteți foarte bine produsul;
cunoașterea posibilelor situații ale clienților;
pregătiți toate tipurile de întrebări pentru fiecare situație;
tren.

Puteți începe prin a asculta înregistrările conversațiilor Date WhatsApp dvs. cu clienții și, întrerupând din când în când înregistrarea, să veniți cu ce întrebări am putea pune în situația în care se află clientul. În ciuda simplității abordării unei astfel de vânzări, fără multă practică îți va fi destul de dificil să formulezi întrebările potrivite...

Întrebările sunt cel mai bun instrument de vânzări.

Oricine știe să pună întrebări corect este practic un manager de vânzări desăvârșit.

Mulți oameni au auzit despre întrebări deschise și închise. Și mai mulți oameni au auzit regula celor trei da. Nu știu, poate cineva a reușit să vândă ceva folosind această regulă, dar încă nu am întâlnit în practica mea un manager care să știe să-l folosească în condiții reale. De fapt, această regulă este mai enervantă, mai ales pentru cei care înșiși știu despre ea.

Care este cea mai eficientă regulă pentru a pune întrebări? O regulă - care va face clientul sau interlocutorul să se simtă inteligent și independent. Și cum să implementez asta? Doar cu ajutorul întrebărilor potrivite.

După o faptă rea, îi poți spune interlocutorului tău: „ Ești un prost!” " El se va certa.

Sau poți spune: „ Ei bine, persoana care a comis o asemenea prostie nu este un prost? " Probabilitatea unei dispute este ușor redusă.

Sau poți: „ După un astfel de act, cum te-ai numi? " Dacă chiar acest cuvânt ar fi menționat, interlocutorul s-ar certa cu el?

Și există o altă opțiune: „ Această acțiune a cauzat rău? " " Da ." „ Cum numești o persoană care comite acte dăunătoare fără să se gândească? "
Post Reply